Engeguem curs 2020-21 amb novetats a l'Aula de Teatre!

A l’Aula de Teatre Eduard Bartolí estem molt contents de poder iniciar aquest curs 2020-21 amb un gran nombre d’inscripcions! En una temporada que ve clarament marcada pel final abrupte de l’anterior curs (per la Covid-19), aquest nou període lectiu arriba amb il·lusions més que renovades per tornar a ensenyar teatre, expressió oral i corporal, dicció, cant, teatre musical... A renovar la nostra passió per l’ensenyament del teatre!

A més, i com no podia ser d’altra manera, hem tornat amb moltes novetats. A banda de prendre totes les mesures necessàries perquè les nostres classes de teatre siguin el més segures possible pel que fa a la Covid-19, iniciem el nostre curs amb un projecte entre mans com la Companyia de l’Aula de Teatre, perquè tots aquells/es adults i joves que vulguin crear, assajar i representar una obra de teatre puguin fer-ho. També hem iniciat el nostre servei d’acompanyament individual per a estudiants que es presentin a processos de selecció (càstings, proves d’accés); sessions individuals per treballar aspectes concrets com la dicció o la tècnica de cant; ajuda en la preparació d’exposicions orals, discursos...

Alhora, el nostre equip docent s’ha ampliat en quantitat i qualitat. Enguany, comptem amb la presència de dues professores més a la nostra plantilla: Àngels Bassas, actriu i escriptora de llarga i reeixida trajectòria, que s’encarrega dels grups de teatre d’adults i joves; i Ariadna Colomer, actriu, cantant i actriu de doblatge, que dirigirà les classes d’interpretació de cançons.

Per últim, l’Aula de Teatre està treballant en la creació d’un Carnet de l’Alumnat, que permeti que els/les nostres estudiants puguin gaudir de descomptes especials en activitats culturals i teatrals, llibreries, cinema, teatre... Perquè formar part de l’Aula de Teatre tingui un valor afegit per a qui sigui culturalment inquiet/a!

Top