TEATRE A L’ABAST

 

 

L’Aula de Teatre Figueres. ofereix projectes complementaris per apropar el teatre a tots els estrats i col·lectius de la societat. D’aquesta manera, el projecte Teatre a l’Abast engloba activitats i grups de teatre que es dinamitzen en estreta col·laboració amb entitats socials de Figueres i de l’Alt Empordà. Així, s’aconsegueix que aquests grups de teatre esdevinguin un espai de cohesió social per a aquests grups de persones.

Per exemple, l’Aula de Teatre  té obertes col·laboracions amb espais i col·lectius com el Centre Bon Pastor o el Centre de Lleure El Dofí, entre altres.

L’Aula de Teatre, alhora, vol ser una eina de suport per a totes aquelles entitats que desitgin treballar la cohesió col·lectiva a través del teatre.

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

 

Català a Través del Teatre
Dins del projecte Teatre a l’Abast, l’Aula de Teatre Figueres ofereix un curs de teatre especial, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística, enfocat a persones no catalanoparlants que, a través del teatre i les arts escèniques, posaran en pràctica l’expressió oral en català. Una manera entretinguda d’aprendre i practicar una llengua i desenvolupar una bona expressió oral alhora!

MÉS INFO


Més informació sobre el Teatre a l’Abast
Més informació


Vols formar part de l’Aula de Teatre Figueres?

MATRÍCULA


Calendari

PLA DOCENT
 

Top