Avís legal

Informació del titular

FEDERACIÓ ARTS ESCÈNIQUES FIGUERES és el titular del domini www.atebfigueres.cat amb CIF: G55111009, amb domicili a Ronda Rector Arolas 4, 17600 Figueres (en endavant, AEF).

El correu electrònic d’atenció es info@atebfigueres.cat.

Recomanem llegir atentament el present avís legal i altres polítiques abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

Garanties i responsabilitats

AEF, a través de la seva pàgina web, ofereix informació sobre els seus serveis i activitat de forma genèrica. L’usuari que accedeix al web reconeix i accepta voluntàriament i expressa la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, que en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

AEF es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així como d’eliminar informació o suspendre temporalment l'accessibilitat al web.

AEF no pot garantir:

  • La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la pàgina web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es puguin produir durant la connexió a internet. Tanmateix, no es fa responsable dels danys que es puguin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular del web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la pàgina web.
  • L’aplicació de la seva Política de Privacitat a accessos per mitjà d’enllaços de tercers a aquest web, ni a traves d’enllaços d’aquest web a altres webs. Tot enllaç de tercers a aquesta pàgina web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre el web, havent d’acomplir, tanmateix, amb la resta de previsions d’aquesta normativa. En cas d’existir enllaços no supervisats per AEF, no s'assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d'aquests enllaços.

Propietat intel·lectual

Aquesta pàgina web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos a la pàgina web (textos, continguts audiovisuals, codis font, disseny gràfic, signes, logotips, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del seu titular. Els continguts que pugui contenir el web que no fossin de la seva titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals. La simple navegació o ús de la pàgina web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

Privacitat

AEF garanteix la confidencialitat de les dades personals que vostè faciliti a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat faci clic aquí.

Protecció de dades

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de la FEDERACIÓ ARTS ESCÈNIQUES FIGUERES, el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari/a consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se per escrit a la Direcció de la FEDERACIÓ ARTS ESCÈNIQUES FIGUERES a: Ronda Rector Arolas, 4 – 17600 (Figueres) o per correu electrònic a info@atebfigueres.cat adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

Consentiment comunicacions comercials

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de la FEDERACIÓ ARTS ESCÈNIQUES FIGUERES, per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l'adreça info@atebfigueres.cat,  indicant la paraula BAIXA.

Top