Aula de Teatre Figueres

L'Aula de Teatre Figueres és una federació d’entitats culturals i de teatre a Figueres, sense ànim de lucre. Som un punt de trobada d’entitats, grups de teatre de l’Empordà i persones de la comarca interessades a potenciar i promoure la vida teatral. Gràcies a aquesta confluència, vertebrem un grapat de projectes a l'entorn del teatre i som una plataforma de participació ciutadana en l’àmbit cultural local.

L’Aula de Teatre Figueres és el més visible. Tenim formació teatral per a totes les edats: teatre infantil, teatre per a joves i teatre per a adults. A més, oferim complements teatrals molt útils: acompanyament per a futurs actors o actrius, sessions addicionals de cant o dicció, assessorament per a discursos o exposicions...

 


INSCRIPCIONS DE L’AULA DE TEATRE OBERTES – CURS 2023-24
MATRICULA’T A L’AULA DE TEATRE DE FIGUERES

MATRÍCULA OBERTA CURS 2023-24
 

L'AULA DE TEATRE TÉ ART

ÚLTIMES NOTÍCIES

Supersticions al món del teatre
2/4/2022

Supersticions al món del teatre

Parlar del món del teatre i parlar de supersticions, moltes vegades van de la mà.

La importància del bon/a docent
11/19/2021

La importància del bon/a docent

La figura del/a docent és importantíssima en totes les societats. Depèn d’ells i elles una part fonamental de la nostra educació i aprenentatge.

OBRIM INSCRIPCIONS PER AL CURS 2021/22!
8/19/2021

OBRIM INSCRIPCIONS PER AL CURS 2021/22!

Deixem enrere un passat que ens ha fet arribar on som, l’acomiadem amb amor i estima, però mirem endavant i en dirección a d’altres horitzons.

Les arts escèniques: una mica d'història
5/20/2021

Les arts escèniques: una mica d'història

Hi ha oficis que van i vénen, segons les modes o les necessitats de la societat; i n’hi ha d’altres que sempre hi ha estat i que sempre hi seran. És el cas de les arts escèniques, l’ofici d’actriu i actor!

Top