Aula de Teatre Figueres

L'Aula de Teatre Figueres és una federació d’entitats culturals i de teatre a Figueres, sense ànim de lucre. Som un punt de trobada d’entitats, grups de teatre de l’Empordà i persones de la comarca interessades a potenciar i promoure la vida teatral. Gràcies a aquesta confluència, vertebrem un grapat de projectes a l'entorn del teatre i som una plataforma de participació ciutadana en l’àmbit cultural local.

L’Aula de Teatre Figueres és el més visible. Tenim formació teatral per a totes les edats: teatre infantil, teatre per a joves i teatre per a adults. A més, oferim complements teatrals molt útils: acompanyament per a futurs actors o actrius, sessions addicionals de cant o dicció, assessorament per a discursos o exposicions...

 


INSCRIPCIONS DE L’AULA DE TEATRE OBERTES – CURS 2021-22
MATRICULA’T A L’AULA DE TEATRE DE FIGUERES

MATRÍCULA OBERTA
CURS 2021-22
 

L'AULA DE TEATRE TÉ ART

ÚLTIMES NOTÍCIES

OBRIM INSCRIPCIONS PER AL CURS 2021/22!
8/19/2021

OBRIM INSCRIPCIONS PER AL CURS 2021/22!

Deixem enrera un passat que ens ha fet arribar on som, l’acomiadem amb amor i estima, però mirem endavant i en dirección a d’altres horitzons.

Les arts escèniques: una mica d'història
5/20/2021

Les arts escèniques: una mica d'història

Hi ha oficis que van i vénen, segons les modes o les necessitats de la societat; i n’hi ha d’altres que sempre hi ha estat i que sempre hi seran. És el cas de les arts escèniques, l’ofici d’actriu i actor!

Entrevista a Tequatre
4/8/2021

Entrevista a Tequatre

Tequatre és una de les companyies que formen l'Aula de Teatre. Amb prop de 15 anys de trajectòria, fa poc han estrenat l'obra No hi ha lladre que per bé no vingui, que havia anat quedant aplaçada des del 2020, arran del Covid-19.

Per què les arts escèniques no moriran mai?
1/22/2021

Per què les arts escèniques no moriran mai?

La cultura no morirà mai! En temps en què sembla que estigui arraconada pel consum de nous formats o per pandèmies, les arts escèniques brillen i brillaran amb més força que mai, perquè...

Top