OBRIM INSCRIPCIONS PER AL CURS 2021/22!

En aquests darrers mesos, hem estat anunciant, recordant, insistint, en què l’Aula de Teatre obria les inscripcions per al nou curs. I és que es tracta d’un any especial, perquè l’Aula ara és l’Aula de Teatre Figueres. Deixem enrera un passat que ens ha fet arribar on som, l’acomiadem amb amor i estima, però mirem endavant i en dirección a d’altres horitzons. Canviem el nom i canviem el logotip per mostrar què som ara.

Després de (gairebé) dos anys molt difícils, on tots ens hem vist abocats a una nova vida, a un nou fer, a un nou caminar –i a una nova manera de fer teatre!--, ens endinsem en aquests dies amb esperança i il·lusió, desitjant arribar a la nova normalitat el més aviat posible, però encoratjats per enfrontar-nos a allò que vingui.

Sempre s’ha dit que, allò que no acaba amb tu, et fa més fort i l’Aula de Teatre ha demostrat la seva resiliència durant mesos de dubtes; hem fet pinya, hem estat un, i això són les nostres veritables arrels. Ara ens podem permetre ser positius, i esperem engegar aquest curs amb més força que mai i més ganes de teatre que mai.

De fet, us volem donar les gràcies pel vostre amor pel teatre, que heu demostrat constantment bufés d’on bufés el vent. I això sí que té art. Per això, l’eslògan del nou curs será “L’Aula de teatre té art”, perquè vosaltres teniu art, perquè tothom que fa viu això participa de la forma d’expressió de l’art més humana: el teatre.

Us esperem, un any més, amb els braços oberts –tot i que respectant les distàncies!--, i desitgem amb més força que mai poder-nos fer aquestes abraçades que tant ens manquen. Recordeu que podeu fer les preinscripcions i que, molt aviat, podreu fer ja les vostres matrícules.

Aneu preparant motors… que engeguem!

Top